Jógaegyesület Érd

Jóga könyvek


Az alábbi könyvek megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Vagy online a Nektár Biobolt Webáruház oldalán: www.nektarbiobolt.hu/joga_konyvek


Jóga a mindennapi életben rendszer

Könyv : Jóga a mindennapi életben rendszer
 

Oldalak: 448
Képek: 700
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: 9.500 Ft

E holisztikus jógarendszer tudományosan felépített, szintenként egymásra épülő gyakorlatait alkalmazva - melyekről a gyakorló könnyen, ugyanakkor alaposan tájékozódhat a 448 oldalas, részletes leírásokkal és színes képekkel illusztrált kézikönyvből - testi, lelki, spirituális és társadalmi egészséget, harmóniát érhetünk el.Patanjali Jógaszútrái 1.rész Samadhi Pada

Könyv : Patanjali Jógaszútrái 1.rész Samadhi Pada
 

Oldalak: 128
Képek: 5
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: 2.800 Ft

Patanjali Rsi i.e 200 évvel korszakalkotó módon összegezte az ősi, Isteni eredetű Tanítást, a Jóga Tudományát. E kiváló Tudomány elméletének és gyakorlatának legfontosabb elemeit jól érthető, világosan követhető rendszerbe foglalta.
Az ún. szútrákkal, vezérfonalat ad az érdeklődő kezébe, hogy lépésről-lépésre vezetve őt, megmutassa az emberi élet céljához, a Megvilágosodáshoz vezető utat. A Jógaszútrák kommentátoraként Paramhans Swami Maheshwarananda korunk egyik élő Önmegvalósított Szentje mindennapjainkban alkalmazható valóságos gyakorlati nyelvre fordítja le nekünk ezen ősi művet.


Válogatott gyöngyszemek

Könyv : Válogatott gyöngyszemek
 

Oldalak: 128
Képek: 4
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: 1.950 Ft

A 128 oldalas, keménykötésű könyvben a Mester előadásaiból olvashatnak a jóga minden vonatkozását megvilágító spirituális témakörökben, mint a karma törvénye, a bhakti, mantra, satsang, kundalini, jóga nidra, meditáció és ima.

 


Lila Amrit - Sri Mahaprabhuji Isteni Élete

Könyv : Lila Amrit - Sri Mahaprabhuji Isteni Élete
 

Oldalak: 375
Képek: 22
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: 2.900 Ft

Az ismert szent, mester és jógi, Bhagwan Sri Deep Narayan Mahaprabhuji (1828-1963) életének és tanításának krónikája. Élete megannyi cso­dálatos eseményeit, cselekedeteit valamint kortársainak hiteles beszámolóit legközelebbi tanítványa, Paramhans Swami Madhavananda mutatja be, aki 23 éven át élt Mesterével. Tisztán és egyszerűen számol be arról, hogyan tanította végtelen szeretettel Mahaprabhuji az emberi élet egyetemes igazságait minden keresőnek, és nagy odaadással jeleníti meg a mester és tanítvány élő kapcsolatának erejét..


Jóga Gyerekekkel

Könyv : Jóga Gyerekekkel
 

Oldalak:
Képek:
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: Ft

Útmutatás a gyerekekkel való gyakorláshoz minden korosztály számára. A könyv gyakorlatanyaga segíti a gyermek szervezetének fizikai és pszichikai fejlődését. Hasznos gyakorlókönyv szülőknek és pedagógusoknak, akik a gyerekekért és a gyerekekkel együtt akarnak jógát gyakorolni.


Az emberben rejlő erők - Csakrák és Kundalíni

Könyv : Az emberben rejlő erők - Csakrák és Kundalíni
 

Oldalak:
Képek:
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: 6.500 Ft

Emberi életünk értelme és feladata az, hogy valódi és halhatatlan Önvalónkat felismerjük és megvalósítsuk. Minden ember magában hordozza egy beteljesült, boldog létezés alapjait, és aki komolyan keresi a valóságot, annak meg is nyílik az oda vezető út. Ezt az utat azonban, amely komoly fegyelmet és önmagunkon való munkálkodást követel, csakis önmegvalósított spirituális Mester irányítása és vezetése mellett járhatjuk végig. S csak ha megtanultuk uralni önmagunkat, akkor leszünk képesek sorsunkat befolyásolni.


A könyvek megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.