Jógaegyesület Érd

Jóga CD-k


Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.


Jóga Nidra 1.

Streszoldó relaxáció CD
Paramhans Swami Maheshwarananda vezetésével, magyar tolmácsolással.

CD : Jóga Nidra 1.

Időtartam: 43 perc
Fogyasztói ár: 2500 Ft

A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja a valódi ellazulást, mely testi és szellemi megnyugvás is egyben. Ezáltal belső megelégedettséget, önbizalmat, erőt gyűjthetünk, valamint feloldódhatnak a tudat mély rétegeiben gyökerező pszichés problémák is. A Jóga a mindennapi életben rendszer mélylazítási rendszere többlépcsős, minden egyes fokozata egyre mélyebb tudatszintek megismeréséhez, egyre finomabb rétegek tisztításához vezet. A Jóga nidra első fokozatát fizikai és mentális lazítás eszközeként használják, amely tudatos izomlazítással és mentális irányítással éri el a feszültségek feloldását. Egy 40-45 perces jóga nidra a pihenés tekintetében 4-5 óra természetes alvással ér fel.

Bővebben

Jóga könyvek


Az alábbi könyvek megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.


Jóga a mindennapi életben rendszer

Könyv : Jóga a mindennapi életben rendszer

Oldalak: 448
Képek: 700
Kötés: keményfedél
Fogyasztói ár: 8.600 Ft

E holisztikus jógarendszer tudományosan felépített, szintenként egymásra épülő gyakorlatait alkalmazva - melyekről a gyakorló könnyen, ugyanakkor alaposan tájékozódhat a 448 oldalas, részletes leírásokkal és színes képekkel illusztrált kézikönyvből - testi, lelki, spirituális és társadalmi egészséget, harmóniát érhetünk el.

Bővebben

Légzőgyakorlatok - a természetes út az egészséges élethez


Dr. Dejan Kupnik cikke

Baleseti sürgősségi betegellátási Központ - Maribor, Szlovénia
(okleveles JMÉ oktató)


Bevezetés

jóga légzőgyakorlat

A jóga ősi tudománya és rendszere egyike a valaha is felfedezett, megnyilvánított legfelbecsülhetetlenebb értékű drágaköveknek. A jóga nem csak a fizikai testünket gondozza ászanákkal (fizikai gyakorlatokkal) és pranánajámákkal (légzőgyakorlatokkal), hanem táplálja belső világunkat is, és kiegyensúlyozza emberi létünk mentális és spirituális erőit. A jóga tudománya egyre inkább behatol a mai tudomány szinte összes területére, beleértve az orvostudományt, a kémiát, a fizikát és így tovább. Ebben a cikkben figyelmünket a légzőgyakorlatokra, és ezeknek az emberi testre gyakorolt hatására összpontosítjuk.

Bővebben

Khatu Pranam - Üdvözlet Khatunak


BHAGWAN SRI DEEP NARAYAN MAHAPRABHUJI fényképe

Ez a gyakorlatsor BHAGWAN SRI DEEP NARAYAN MAHAPRABHUJI tiszteletére a nyugat-radzsasztáni Thari sivatag szélén fekvő Bari Khatu településről kapta a nevét, ahol ez a nagy közmegbecsülésnek örvendő szent 135 évig élt.

A gyakorlatsor, amely mesteri módon teremti meg a lelki, szellemi és testi harmóniát, sokéves tapasztalatgyűjtés és kutatás eredménye. Nézzük először a testre gyakorolt jótékony hatásait.

A KHATU PRANAM erősíti, nyújtja és lazítja a test minden izmát, javítja a gerinc hajlékonyságát, szabályozza a mirigyek muködését. Erosíti az immunrendszert, ezzel ellenállóbbá teszi szervezetünket a fertozo betegségekkel szemben. Mindezeken túl harmonizálja és erősíti a teljes idegrendszert. A gyakorlatsor napi néhányszori ismétlésével javíthatjuk a testtartási rendellenességeket, enyhíthetjük a hátfájást, a stresszt és az emésztési panaszokat.

Bővebben

Mi a jóga?


jóga gyakorlat

Az utóbbi időben igen gyakran találkozhatunk a jóga szóval mindennapjainkban. Könyvekben, újságokban olvashatunk, rádióban, előadásokon, baráti beszélgetésekben hallhatunk róla. Bizonyára Te magad is találkoztál már ezzel a fogalommal és formáltál valamilyen véleményt a jógáról. Lehetséges, hogy a jóga szóról egy egészséges, szokatlan pózban nyugvó hajlékony test vagy egy mozdulatlanul meditáló jógi vagy a keleti filozófia jut eszedbe. A jóga mindez, és még sokkal több.

Bővebben

Hírlevél

Jóga a tengerparton

Hírlevelünkben havi rendszerességgel értesítünk induló tanfolyamainkról, programjainkról és a honlapunkon megjelenő új cikkekről.

Szeretnék feliratkozni!SZJA 1%

Minden adományozónak szeretnénk megköszönni az egyesületünk számára felajánlott adó1%-ot!

Ha Te is fel szeretnéd ajánlani az adód 1%-át, akkor itt találsz segítséget az adótervezet elfogadásához és a nyilatkozat kitöltéséhez:

Segítség a kitöltéshez

Adatok a rendelkező nyilatkozathoz:
A kedvezményezett adószáma: 18669488-1-13
A kedvezményezett neve:
Regionális Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Érd

Támogatásodat előre is köszönjük!