Jógaegyesület Érd

Közgyűlési Meghívó

A Regionális Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Érd (rövid név:JÓGAEGYESÜLET ÉRD) 2023. évi, 1.sz. RENDES KÖZGYŰLÉSÉRE

Kedves Tagok!

Ezúton meghívunk Benneteket a JÓGAEGYESÜLET ÉRD 2023. évi, 1.sz. RENDES KÖZGYŰLÉSÉRE

Helyszín: 2030 Érd, Kutyavári út 34. Időpont: 2023. május 14. (vasárnap) 17:00 óra

  1. A határozatképesség megállapítása.
  2. Napirendi pontok elfogadása
  3. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása: levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, 2 fő szavazat számláló, és a 2 fő jegyzőkönyv hitelesítő megválasztása.

Napirendi pontok

  1. 2022 évi éves beszámoló
  2. 2022. évi éves pénzügyi beszámoló közhasznúsági melléklettel (tartalmazza: A, mérleget, B eredmény kimutatást, C kiegészítő mellékleteket)
  3. 2022. évi közhasznúsági jelentés és beszámoló az 1% felhasználásáról
  4. 2023. évi költségvetés
  5. 2023. évi tervek
  6. Egyebek

A közgyűlés nyilvános, de szavazati joggal csak az egyesület tagjai (rendes tagjai!) rendelkeznek (ld. érvényes Alap Szabály)! A különleges jogállású (pártoló és tiszteletbeli) tagok a közgyűlésen csak tanácskozási joggal vannak jelen, hasonlóképpen a nyilvánosság lehetőségével élő minden más jelenlévőhöz.

Amennyiben a 2023.május 14. (vasárnap) 17:00 órára, jelen meghívóval összehívott közgyűlést határozatlan képtelenség miatt el kell halasztani, úgy a jelen meghívóval egyidejűen másodszor is összehívásra kerül a közgyűlés a fent meghirdetet napirendi pontokkal:

Helyszín: 2030 Érd, Kutyavári út 34.

Időpont: 2023. május 14. (vasárnap) 17:30 órára

Felhívjuk a tagság figyelmét arra, hogy az alapszabály értelmében (VI. fejezet 1§ 5.) pont foglaltak szerint:…„A meghívónak tartalmaznia kell a közgyűlés helyét és időpontját, napirendi pontjait, a határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlés helyét és időpontját (mely az eredeti közgyűlés időpontja után leghamarabb ½ órával lehetséges), valamint az arról való tájékoztatást, hogy a megismételt közgyűlés a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.”Tehát: A határozatképtelenség miatt 17:30 órakor megismételt közgyűlés, a jelenlévők számától függetlenül határozatképes!

Kérjük a tagság aktív részvételét. Akinek kérdése van, kérem, nyugodtan keressen meg. A meghívót minden tag személyesen, és elektronikus formátumban is megkapja.

Érd, 2023. május 6.
Varga Sára

alairas

A Regionális Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Érd

(rövidnév:Jógaegyesület Érd) elnöke

Hírlevél

Jóga a tengerparton

Hírlevelünkben havi rendszerességgel értesítünk induló tanfolyamainkról, programjainkról és a honlapunkon megjelenő új cikkekről.

Szeretnék feliratkozni!SZJA 1%

Minden adományozónak szeretnénk megköszönni az egyesületünk számára felajánlott adó1%-ot!

Ha Te is fel szeretnéd ajánlani az adód 1%-át, akkor itt találsz segítséget az adótervezet elfogadásához és a nyilatkozat kitöltéséhez:

Segítség a kitöltéshez

Adatok a rendelkező nyilatkozathoz:
A kedvezményezett adószáma: 18669488-1-13
A kedvezményezett neve:
Regionális Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Érd

Támogatásodat előre is köszönjük!